Un concert dels Buhos i un Escape Room Outdoor, activitats destacades de la festa solidària Dissantes 2019

Se celebra el 20 de juliol al Passeig Marítim de Mataró

presentació-festa-solidària-dissantes-mataró
La regidora de Cultura de Mataró, Núria Moreno, i el director gerent de la Fundació El Maresme, Albert Vidal // Foto: Fundació El Maresme

La setmana passada la regidora de Cultura, Núria Moreno, i el director gerent de la Fundació El Maresme, Albert Vidal, van presentar els diferents actes de la setena edició de Les Dissantes, que se celebrarà la tarda-nit del 20 de juliol a l’Escenari Espigó del Passeig Marítim de Mataró.

Com a punts forts d’aquesta festa hi haurà una marató de concerts, entre els quals destaca Buhos, i una nova activitat, un Escape Room Outdoor, a més de les diferents activitats infantils i el tradicional flashmob.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Abans de la festa i per anar fent boca, diumenge 2 de juny, en el marc de la 6a Caminada de l’Escola l’Arboç, es farà la presentació del “Jo sóc com tu”, la cançó que cada any ballen milers de persones en una multitudinària Flashmoob i que en aquesta ocasió la signen Buhos.

Les activitats són gratuïtes i la recaptació a les barres i a través dels elements de merchandatge seran destinats a fer front a les despeses de la mateixa activitat i en cas de superàvit, a projectes per la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual.

BANER_300X250

La Gran Festa Solidària de Les Santes de Mataró estrena un perfil d’instagram, @dissantes, amb la intenció de compartir en comunitat tota la informació amb imatges i continguts de la festa.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*