El Passeig Marítim de Mataró acollirà la 6a Caminada de l’Escola d’Educació Especial l’Arboç

Tindrà lloc el proper diumenge 2 de juny

passeig-marítim-mataró-caminda-escola-arboç
L’objectiu d’enguany és arribar a les 2.000 inscripcions // Foto: Fundació Maresme

El Passeig Marítim de Mataró acollirà el proper diumenge 2 de juny la 6à Caminada Solidària de l’Escola d’Educació Especial l’Arboç de la Fundació El Maresme, una jornada lúdico-esportiva de prop de 9km d’un recorregut totalment accessible, i en la que enguany s’esperen superar les 2.000 inscripcions.

Organitzada per l’AMPA de l’Escola l’Arboç amb el suport de la Fundació el Maresme, la totalitat dels fons recaptats a la Caminada es destinen a activitats i material específic pels alumnes de l’escola, nois i noies de la comarca del Maresme amb pluridiscapacitat funcional.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

El preu de les inscripcions és de 5€ els adults i 3€ els infants fins als 8 anys i inclou entrepà, beguda i fruita. Es poden formalitzar de dilluns a divendres a la seu de la Fundació El Maresme (plaça dels Bous, 3-5) de 9h a 18h, les tardes del 20 al 30 de maig al Col·legi Cor de Maria de Mataró, el pròxim dissabte 25 de maig a la tarda a les parades de la Plaça Santa Anna i a Illa Cristina, i bé el mateix diumenge 2 de juny en el punt de sortida de la Caminada.

La Caminada de l’Escola l’Arboç serà també l’escenari de la presentació oficial de la cançó i la flashmob del “Jo sóc com tu 2019” d’aquestes Dissantes.

BANER_300X250

La Caminada de l’Escola l’Arboç s’inclou dins el programa ‘Mou-te amb cor’, el qual aglutina totes les activitats esportives solidàries que les diferents entitats mataronines organitzen al llarg de l’any.

FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*