MAP participa a un projecte de prevenció d’abusos i maltractaments a persones amb discapacitat intel·lectual

L’entitat col·labora en matèria de sexoafectivitat i discapacitat amb l’UdG

map projecte abusos maltractaments discapacitat intel·lectual
Manuals del projecte ‘Trabajando por el buen trato’ // Fundació MAP

La Fundació MAP ha estat una de les 30 entitats de tot l’estat espanyol escollides per participar en el projecte pilot Trabajando por el buen trato per prevenir i actuar davant de situacions de maltractaments en centres amb persones amb discapacitat intel·lectual o del desenvolupament. Una iniciativa liderada per l’organització Plena Inclusión España en aliança amb PROTEDIS, entitat associada a la UNED (Universitat Nacional d’Educació a Distància).

L’objectiu és millorar pràctiques i mètodes de suport a les persones amb un treball que es preveu que duri uns dos anys i que comportarà canvis en la pròpia organització. Quan es finalitzi, les entitats participants rebran una certificació que validarà la tolerància zero cap a qualsevol tipus de maltractament.

BANER_300X250

Hi participen tres professionals de l’entitat, que ja van fer una primera reunió amb els altres centres d’arreu de l’estat el passat 29 d’abril a Madrid.

La participació en aquest projecte està en sintonía amb el treball que la Fundació MAP està desenvolupant en la pròpia entitat des de fa 8 anys en l’àmbit de la sexoafectivitat i la discapacitat.

Durant aquest període MAP ha donat formació, atenció individualitzada i prevenció davant de situacions d’abús o maltractament. Aquesta tasca ha portat a l’entitat a signar un conveni de cooperació científica amb la Universitat de Girona.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*