Dues funcions accessibles de l’obra “El dolor” durant el cap de setmana al Teatre Nacional de Catalunya

Dins el projecte Teatro Accesible

el-dolor-funcions-adaptades-teatre-nacional-catalunya

El Teatre Nacional de Catalunya acollirà aquest cap de setmana funcions adaptades de l’obra “El dolor” amb serveis d’accessibilitat i dins el projecte Teatro Accesible. Les funcions seran concretament els dies 1 de juny a les 20h i el 2 de juny a les 18h.

L’actriu Ariadna Gil dona veu a aquest relat en clau autobiogràfica dirigida per Lurdes Barba. Una colpidora introspecció en la intimitat de l’escriptora, amb totes les seves contradiccions, que alhora dissecciona les convulsions d’una època carregada de dolor, amb extrema delicadesa i sense cap tipus de grandiloqüència.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

La guerra ha acabat. Una dona espera el retorn del seu marit, presoner dels camps de concentració, mentre estima un altre home amb el qual ha participat en la resistència durant el conflicte, i amb qui ara es dedica a localitzar el marit mentre també facilita que altres famílies trobin els seus desapareguts. Una recerca interminable, sense saber si l’home que espera està viu o mort, que la confrontarà amb nombrosos supervivents de les indignitats bèl·liques.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*