Un centenar de persones presents a la celebració del desè aniversari de l’Associació Salut Mental Noguera

L’acte va comptar amb representants de diferents institucions i organismes

desè aniversari salut mental noguera
L’entitat ha realitzat 110 actes de sensibilització comunitària durant aquesta dècada // Foto: Salut Mental la Noguera

Un centenar de persones van assistir el passat 26 d’octubre a l’acte de celebració del desè aniversari de l’Associació Salut Mental Noguera que va tenir lloc al Casal la Pallavacara a Balaguer.

A l’acte van assistir representants institucionals dels diferents organismes que donen suport a l’entitat, com són Israel  Molinero, President de la Federació de Salut Mental Catalunya,  Joan Santacana, Director territorial a Lleida del Departament de Treball Afers Socials i Famílies, Concepció Canyadell, Presidenta del Consell Comarcal de la Noguera i Jordi Ignasi Vidal, Alcalde de Balaguer. També hi va assistir el President de la Coordinadora d’entitats de salut mental de les terres de Lleida, Josep Lavin. Tots ells van felicitar a la Junta directiva i l’equip de professionals de l’entitat per la feina feta, a la vegada que es va posar de manifest la rellevància del moment actual per tal de treballar junts entitats i administracions per tal d’oferir una millor atenció integral en l’àmbit de salut mental.

banner_dental

Seguidament va parlar Olga Jordana, la primera Presidenta de l’entitat, Marta Petit, Psicòloga de l’entitat, Josep Maria Comenge, un dels primers socis del Club Social el Porxo i per acabar Mercè Torrentallé, Presidenta actual de l’entitat. En aquesta taula es va recordar els inicis de l’ associació i es va agrair el suport de l’Associació Salut Mental Ponent en aquell període inicial. Per altra banda es va fer un breu repàs de l’evolució dels serveis de l’entitat fent èmfasis en el servei de sensibilització comunitària pel qual s’ha arribat a realitzar 110 actes d’aquesta tipologia.

Torrentallé va agrair el suport i el treball ben fet per tots els membres de Junta i treballadors que han fet possible que l’entitat segueixi activa i amb ganes de seguir amb nous projectes. L’acte va finalitzar amb l’actuació del cantautor Joan Blau, alhora que es mostrava una presentació de fotografies.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*