Dissabte, 27 novembre 2021
IniciInclusió LaboralTreballadors del CEO del Maresme faran el manipulat de la campanya...

Treballadors del CEO del Maresme faran el manipulat de la campanya gràfica de la propera Marató de TV3

treballadors-ceo-maresme-campnya-la-marató-tv3-2019
Treballadors de CEO del Maresme manipulant material de la campanya // Foto: Fundació el Maresme

Un grup de treballadors i treballadores amb discapacitat intel·lectual del Servei de Manipulats del CEO del Maresme, s’encarregarà de preparar tot el picking de la La Marató de TV3 2019 de forma manual, que consisteix en la col·locació d’etiquetes i la inclusió d’adhesius, pòsters i fulletons dins de bosses, així com la tramesa dels paquets a 250 destinataris.

Aquesta feina, que tindrà una durada de quatre mesos, es durà a terme després que el CEO del Maresme hagi guanyat el concurs del Servei de Manipulació i Distribució de material de la campanya gràfica de la Fundació La Marató de TV3, corresponent a les sessions divulgatives i informatives a centres escolars i cívics de tot Catalunya (Barcelona ciutat, Àrea metropolitana, comarques de Girona, comarques de Barcelona, comarques de Tarragona i comarques de Girona) i Castelló.

diari-discapacitat-300x250e

La Fundació La Marató de TV3 és una entitat sensible amb les persones amb discapacitat intel·lectual amb la que el CEO del Maresme hi posa el seu granet de sorra des de fa molts anys, recaptant fons a través d’una jornada lúdica-solidària en la qual hi participen familiars i persones treballadores i ateses dels 4 centres ocupacionals.

Aquest any, la jornada tindrà lloc el dimecres 11 de desembre al matí a la Plaça de Marcel·lina Monteys d’El Masnou. La Fundació el Maresme es bolcarà en les malalties minoritàries, protagonistes de La Marató 2019, amb una jornada que inclourà una xerrada per part de membres de La Fundació La Marató.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES