Barcelona ja té nova imatge per commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

L’Ajuntament entrega els Premis del II Concurs d’Idees per la Imatge

imatge-dia-internacional-persones-discapacitat-barcelona
Els guanyadors del concurs en el moment de rebre el premi // Foto: Ajuntament de Barcelona

Ahir va tenir lloc a l’Escola Massana de Barcelona l’acte d’entrega dels Premis del II Concurs d’Idees per la Imatge del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat que organitza l’Ajuntament de Barcelona a través de l’Institut Municipal de les Persones amb Discapacitat (IMPD).

La imatge guanyadora d’aquesta edició ha estat la realitzada per Jordi Santamaria Griera, Alberto Chinchilla, Belen Sanz Sanvicens i Alberto Anda Bataller en col·laboració amb la Fundació Ludàlia, i transmet tots els valors que es desenvoluparan el proper 3 de desembre amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. És a dir: individualitat, diversitat i alegria a través del retrat de diversos personatges reals.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

El segon premi ha estat per l’Estudi creatiu i de disseny de la Fundació Topromi i El Far Cooperatiu, amb la proposta ‘Inevitable’. I l’accèssit l’ha guanyat Josep Escalé Casas, amb la proposta ‘Signa més’.

Durant l’acte, conduït pel periodista Josep Maria Soro, també es van poder conèixer les 28 propostes presentades. La regidora d’Infància, Joventut, Gent Gran i Diversitat Funcional i presidenta de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, Margarita Marí-Klose va destacar “el dret a una vida plena i autònoma en igualtat de condicions, la inclusió i la diversitat”, com a valors del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat i de l’Ajuntament de Barcelona.

BANER_300X250

L’acte va comptar també amb la música del projecte Clams, música per la inclusió.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*