L’Associació MIFAS organitzarà al novembre un acte per tancar la celebració del seu 40è aniversari

Serà una jornada de repàs i de anàlisi de les perspectives de futur

jornada-mifas-acte-tancament-40-aniversari

L’Associació MIFAS organitza la Jornada MIFAS, una història de 40 anys, com a acte final de la celebració del seu 40è aniversari. Tindrà lloc el divendres 15 de novembre, de les 10h a les 13.30h, a l’Auditori de la Factoria Cultural Coma Cros de Salt.

Serà una jornada destinada a la reflexió sobre aquests 40 anys d’història, no només de l’entitat, sinó de la situació actual de les persones amb discapacitat i alhora posant la mirada en el futur. 

BANER_300X250

Aquesta jornada està formada per dues conferències i una taula rodona en què hi participaran persones expertes i polítics, alguns d’ells vinculats a la ciutat de Girona i tots ells amb coneixement de l’entitat.  

La primera conferència serà a càrrec de l’escriptor català Antoni Puigvert mentre la segona tindrà com a protagonista a Albert Llovera, corredor de ral·lis professional i el primer pilot amb una discapacitat.

La taula rodona estarà moderada per Jordi Xargayó, director del Diari de Girona, i participaran Carles Campuzano, Joaquim Nadal i Anna Simó

Al final de l’acte s’oferirà un aperitiu al mateix Auditori per a tots els assistents.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*