Dissabte, 22 gener 2022
IniciResponsabilitat SocialTRAM i Moventia renoven l’acord amb Sant Joan de Déu per garantir...

TRAM i Moventia renoven l’acord amb Sant Joan de Déu per garantir la mobilitat de les persones sense llar

Amb una aportació de 60.000 euros per facilitar el transport públic

tram moventia mobilitat persones sense llar
La renovació s’ha realitzat al nou Centre Residencial d’Inclusió “La Llavor // Foto: TRAM

TRAM Moventia han renovat el seu recolzament al projecte d’accés a la mobilitat per a persones en situació de sense llar ateses per Sant Joan de Déu Serveis Socials Barcelona. Aquesta col·laboració, que s’emmarca en les actuacions que totes dues companyies realitzen com a empreses socialment responsables, suposa l’aportació de 60.000 euros per facilitar la mobilitat en transport públic de les persones ateses des de diferents programes socials. 

L´ajut incideix directament en la mobilitat de prop de 500 persones, homes i dones entre 18 i 65 anys, ateses anualment per Sant Joan de Déu Serveis Socials – Barcelona als programes que porta a terme a la ciutat comtal. Addicionalment, i com a resposta a la situació derivada de la Covid-19, part de l´aportació d´aquest 2020 s´ha destinat a garantir una atenció segura a les persones en situació de sense llar acollides, amb la compra d´EPis i productes de neteja. 

Mobilitat en els col·lectius més vulnerables

A l´acte de renovació han participat la vicepresidenta corporativa de Moventia, Sílvia Martí; el director general de TRAM, Humberto López Vilalta; el director de Sant Joan de Déu Serveis Socials – Barcelona, Salvador Maneu; i el director de l’Obra Social Sant Joan de Déu, Oriol Bota. 

Sant Joan de Déu Serveis Socials Barcelona, entitat que va néixer fa 40 anys, té com a missió fer possible la recuperació de les persones en situació de sense llar, mitjançant l’atenció integral centrada en la persona i l’acompanyament en el seu camí cap a la recuperació de la plena autonomia, sent una referència en aquest àmbit a la ciutat de Barcelona. Concretament, aquesta entitat atén cada any més de 500 persones, el que representa el 17% de la totalitat de les persones en situació de sense llar a la ciutat, segons l’últim informe de Diagnosi de la XAPSLL (Xarxa d’Atenció a Persones Sense Llar). 

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content