7.7 C
Barcelona
Dilluns, 18 gener 2021
Inici Responsabilitat Social TRAM dona 52.000 euros als col·lectius en risc per la pandèmia del...

TRAM dona 52.000 euros als col·lectius en risc per la pandèmia del COVID-19

tram col·lectiu risc pandèmia covid-19
Tramvia de Barcelona se solidaritza amb els col·lectius més vulnerables // Foto: TRAM

El Tramvia de Barcelona ha fet una donació de 52.000 euros en total a les entitats que treballen amb els diferents col·lectius més vulnerables davant de la situació de pandèmia de coronavirus i la seva malaltia, la COVID-19: persones sense llar, persones de la tercera edat, persones en risc d’exclusió i persones migrades.

Arrels Fundació: TRAM col·labora amb Arrels Fundació per garantir dues dietes saludables i calentes al dia a fins a 200 persones sense llar o que resideixen en pisos tutelats durant dues setmanes aproximadament.

Creu Roja: El Tramvia també ha col·laborat econòmicament en el Pla Creu Roja Respon a l’emergència per coronavirus per adquirir lots de productes alimentaris i d’higiene valorats en 34€ aproximadament per a 600 persones de la tercera edat.

ARC Soluciones publi

Obra Social Sant Joan de Déu: TRAM ha col·laborat amb la Fundació Bayt Al-Thaqafa, associada a l’Obra Social Sant Joan de Déu, que acull a les persones migrades per ajudar-les a ser ciutadans i ciutadanes de ple dret, sense renunciar a la seva identitat, fomentant l’intercanvi i el diàleg entre les cultures.

Fundació IReS: Per últim, TRAM ha col·laborat amb el ‘Casal en família’ de la Fundació IReS per ajudar a l’entitat en l’esforç que està fent per poder atendre les 27 famílies en risc d’exclusió social inscrites en aquest projecte. 

Totes aquestes aportacions son una extensió de les responsabilitats de TRAM motivades per l’actual emergència sanitària i estat d’alarma, i neixen en el marc del pla de Responsabilitat Social Empresarial del Tramvia Metropolità, que té per objectiu la millora de la societat local i global a través de les relacions institucionals i col·laboracions en els àmbits social, ètic, mediambiental i tecnològic.

Subscriu-te a la Newsletter

OFERTA 25% de descompte fins el 31 de gener

Rebràs al teu correu tota la informació sobre la discapacitat per només 11,99 € l'any.

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-

ÚLTIMES NOTÍCIES