7.7 C
Barcelona
Dilluns, 18 gener 2021
Inici Responsabilitat Social TRAM col·labora en una campanya per a la normalització de les persones...

TRAM col·labora en una campanya per a la normalització de les persones amb discapacitat

Circularà per la xarxa Trambaix fins el 3 de desembre, Dia de la Discapacitat

tram campanya normalitzacio discapacitat
Una de les vinyetes que circularan pel Tram Baix // Foto: TRAM

TRAM col·labora en la campanya de la Fundació Eurofirms, que treballa per a la integració laboral de les persones amb discapacitat, per la normalització de la discapacitat a través de l’humor i el respecte, mitjançant vàries vinyetes dels il·lustradors Javi Royo, Lyona Ivanova, Miguel Gallardo i Pilarín Bayés, que plasmen situacions reals amb les que es troben les persones amb discapacitat. 

TRAM s’ha fet càrrec de la producció i col·locació d’algunes d’aquestes vinyetes als seients i a l’exterior d’un tramvia de la xarxa Trambaix, que circularà entre la Plaça Francesc Macià de Barcelona i Sant Joan Despí fins al Dia de la Discapacitat, el 3 de desembre. A més, per garantir una gran difusió de la campanya durant aquest mes, TRAM cedirà espais a les vinyetes dels diferents artistes als seus canals digitals.

ARC Soluciones publi

L’objectiu de la campanya de normalització és conscienciar d’una manera molt visual sobre el tracte adequat i la terminologia que hauríem d’emprar amb les persones amb algun tipus de discapacitat. 

TRAM està plenament implicada en la inclusió i normalització de la vida de les persones amb discapacitat, que forma part del pla de responsabilitat social dedicat a a retornar a la societat part dels beneficis de la seva activitat.

Subscriu-te a la Newsletter

OFERTA 25% de descompte fins el 31 de gener

Rebràs al teu correu tota la informació sobre la discapacitat per només 11,99 € l'any.

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-

ÚLTIMES NOTÍCIES