TEB farà un acte per retre homenatge a la figura del desaparegut Francesc Martínez de Foix

Va liderar el Grup TEB durant gairebé 40 anys

francesc martínez de foix homenatge teb
Francesc Martínez de Foix va morir a l’edat de 63 anys // Foto: Grup Cooperatiu TEB

El proper 16 de setembre el Grup TEB retrà un homenatge a Francesc Martínez de Foix, que va liderar el Grup Cooperatiu TEB durant gairebé 40 anys, i que va morir el passat 17 de juliol als 63 anys.

L’acte es farà a partir de les 11 h a la seu de l’INEFC de Barcelona, i en ell participaran de manera conjunta  la Federació ACELL, Special Olympics, Federació de Cooperatives de Treball, Dincat Federació, Fundació DKV Integralia i Xaxa Ambiental, entitats de les quals formava part Martínez de Foix.

BANER_300X250

Durant l’acte es recordarà tota la seva trajectòria i de lluita i es posarà l’ènfasi en la seva tasca en l’àmbit del dret al treball i a l’habitatge, l’esport i al lleure, i el cooperativisme.

Cal recordar que Francesc Martínez de Foix va destacar pel seu compromís amb les persones amb discapacitat intel·lectual i  amb els valors del cooperativisme i l’economia social. Va lluitar especialment perquè aquest col·lectiu tingués accés al món del treball, a l’habitatge i a uns serveis de qualitat, perquè gaudís de l’esport i de l’oci, perquè, en definitiva, tingués una vida plena. Al 2012 va rebre la Creu Sant Jordi en reconeixement a aquesta dedicació.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*