El programa Grans Actius busca voluntaris per acompanyar persones amb discapacitat a visites mèdiques

La FCVS engegarà aquest servei al barri de Sant Andreu el mes de setembre

programa grans actius fcvs barri sant andreu
El programa busca fomentar el voluntariat social al barri // Foto: FCVS

A partir de setembre les persones afectades amb malalties cròniques, amb un grau lleu o moderat de dependència o amb alguna discapacitat del barri de Sant Andreu de Barcelona, disposaran d’un servei voluntari d’acompanyament  a les visites mèdiques programades al CAPs, hospitals i qualsevol centre relacionat amb la prevenció, diagnòstic i manteniment de salut, gràcies al projecte Grans Actius que posarà en marxa la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS).

En aquest moment la Federació està realitzant una crida de persones voluntàries per realitzar aquest servei, que pretén fomentar el voluntariat sènior i les relacions intergeneracionals. Així, totes les persones més grans de 18 anys, del mateix barri, amb disponibilitat lliure d’un o dos matins a la setmana i que es vulguin comprometre amb l’entorn i les problemàtiques que els envolten, poden formar part de l’equip de voluntariat del projecte realitzant acompanyaments.

BANER_300X250

Per altra banda, totes aquelles persones o familiars, que estiguin assignades al Cap Casernes, Centre de Salut Mental d’Adults Casernes i el Centre Sociosanitari Isabel Roig, amb necessitats de ser acompanyades a les visites ja poden sol·licitar el servei als professionals dels mateixos centres.

Per a participar com a voluntari d’aquest projecte s’ha d’establir contacte amb Mercedes Naranjo, tècnica del programa Grans Actius de la FCVS, al correu gransactius@voluntaris.cat, al telèfon: 93 314 19 00 o a través de la borsa de voluntariat.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*