Teatre, cinema, dansa i titelles al 6è Festival Eclèctic de les arts escèniques des de la Discapacitat

Se celebra del 15 al 21 d’octubre a Tarragona

cartell festival eclèctic arts escèniques discapacitat tarragona
Cartell de la 6a edició del Festival Eclèctic // Foto: Ajuntament de Tarragona

Amb la finalitat d’impulsar la producció de les arts escèniques entre els col·lectius de les persones amb discapacitat, del 15 al 21 d’octubre se celebrarà a Tarragona el 6è Festival Eclèctic amb teatre, dansa inclusiva, cinema, titelles universals, cant coral i  pintura, entre d’altres.

En la nova edició actuaran les companyies i artistes següents: Club de Teatre La Muralla, Al Trot Teatre, Amanida Teatre, INCITE (Institut de Ciència i Teatre), Teatre Ganyotes, Cal Teatre, Lluna de Cartró i Associació Teatr3s. També es projectaran curts presentats per  l’Escola Sant Rafael, el Servei Teràpia Ocupacional SOLC i Bonobo Films-Departament de Polítiques d’Igualtat, i un llargmetratge de Bernat Moll Otto.

BANER_300X250

El Festival de les arts escèniques des de la Discapacitat Eclèctic vol difondre la producció i creació dels col·lectius de persones amb diversitat funcional principalment del municipi de Tarragona. Les sessions del programa de la 6a edició són gratuïtes i tindran lloc al Teatre Metropol i a l’Antiga Audiència.

L’organització va a càrrec del Servei Municipal de la Discapacitat de la conselleria de Serveis a la Persona de l’Ajuntament de Tarragona.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*