El regidor Jaume Collboni visita l’equip encarregat del manteniment de les jardineres de Barcelona

Format per 7 persones (6 amb discapacitat) del CET del Grupo SIFU

jaume collboni visita manteniment jardineres barcelona
Jaume Collboni i Carmen Andrés durant la visita d’aquest matí // Foto: Grupo SIFU

Jaume Collboni, President del Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament de Barcelona i Carmen Andrés, regidora portaveu del PSC a al consistori, han visitat aquest matí l’equip encarregat del manteniment integral de les jardineres dels carrers de la ciutat Comtal format per 7 persones, 6 de les quals tenen discapacitat. Des de principis de 2018 el Centre Especial de Treball del Grupo SIFU és adjudicatari del servei del manteniment de les jardineres de Ciutat Vella, Horta-Guinardó, Nou Barris, Sant Andreu i Sant Martí.

La visita ha tingut lloc concretament a la Plaça Sóller, al districte de Nou Barris, on els regidors han pogut conèixer de primera mà l’experiència dels treballadors, les claus de la seva integració social i laboral i, per una altra banda, els mitjans usats al servei per tal de reduir les emissions de CO 2 i consum d’aigua.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

L’equip que s’encarrega d’aquest servei realitza un manteniment integral de les jardineres, una tasca que inclou des de la neteja i extracció de residus, la reposició de plantes (arbustives, arbres i plantes de flor) i mulching (escorça de pi), el reg, l’adobament, i tractaments fitosanitaris, fins la reparació, eliminació de graffitis i pintat de les jardineres. A més, s’encarrega de la resolució d’incidències procedents de les queixes directes dels ciutadans. També setmanalment, l’equip s’encarrega de la reposició de plantes, especialment de les jardineres de flors, degut a l’estacionalitat i a d’altres factors com el vandalisme.

Un dels factors fonamentals del manteniment de jardineres, compartit per l’Institut Municipal de Parcs i Jardins de Barcelona i per Grupo SIFU en tots els serveis mediambientals que realitza, és la reducció d’emissions i consum d’aigua.

BANER_300X250

“Com a Centre Especial de Treball, la nostra missió és la integració social i laboral de persones amb diversitat funcional, i aquest equip és un exemple més que demostra que és possible fer aquesta tasca oferint un servei professional i de màxima qualitat”, ha destacat Cristian Rovira, Vicepresident de Grupo SIFU.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*