Taller sobre habilitats comunicatives dins el programa de cuidadors d’Asem Catalunya

Serà el 23 d’octubre a l’Ateneu l’Harmonia del recinte Fabra i Coast

curs cuidadors habilitats comunicatives
Aquest taller incidirà sobre les habilitats comunicatives // Foto: gencat

L’associació catalana Asem Catalunya per persones amb malalties neuromusculars continua amb el programa del Curs Cuidar-se per cuidar destinat a formar als professionals, cuidadors i familiars que tenen la tasca d’atendre a les persones dependentes.

El pròxim 23 d’octubre es farà el taller ‘Habilitats comunicatives que ens apropen’. Jordi Pujol i Carme Olivera donaran consells sobre com parlar i aconseguir que ens comuniquen el que necessiten els pacients.

BANER_300X250

Aquesta serà la quarta entrega del programa, després dels tres tallers celebrats anteriorment. Concretament el passat 25 de maig (com prevenir la disfagia), el 18 de setembre (prevenció de caigudes) i el 9 d’octubre (productes de suport). En total són sis tallers informatius independents programats.

La pròxima cita serà el 6 de novembre, ‘Tu t’has de cuidar’, xerrada de la fisioterapeuta Eva García, per donar consells als cuidadors sobre com cuidar-se ells, perquè també és important conèixer-nos per fer front el dia a dia i preocupar-se per estar bé.

Al novembre hi ha un altre amb data per determinar, ‘Mobilitzacions i transferències’, xerrada a càrrec de Corporación Fisiogestión per explicar com moure a la persona i evitar lesions tant a la persona que es cuida com al cuidador.

Tots es realitzen a  l’aula 16 de l’Ateneu l’Harmonia, carrer Sant Adrià 20(recinte Fabra i Coats). Aquests mòduls són gratuïts i qualsevol pot apuntar-se a tots o a un concretament. Això sí, cal confirmar assistència a info@asemcatalunya.com o per telèfon 932 74 49 83.

Asem Catalunya (Associació Catalana de Persones amb Malalties Neuromusculars) és una entitat sense ànim de lucre que té com a finalitat atendre a les persones amb malalties neuromusculars, els seus familiars i als professionals que treballen i estan en contacte amb aquest col·lectiu. Asem Catalunya és el centre de referència a Catalunya de les persones amb malalties neuromusculars per la tasca psicosocial que realitza des dels seus començaments, els anys 80.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*