Presentació del llibre “Sueños en la Mirada”, un recull de relats i poesies al voltant de la Polio

Editat per donar suport a la investigació sobre la malaltia

cartell presentació llibre polio
Cartell de la presentació del llibre // Foto: Grup MIFAS

El dia 26 d’octubre a les 19h tindrà lloc a la seu de MIFAS de Girona la presentació del llibre  “Sueños en la Mirada”, escrit per diversos autors i editat per donar suport a la investigació sobre els efectes de la Polio i la Síndrome Post Polio.

El llibre és un recull de relats i poesies en què el fil conductor és la polio. Entorn a ella, s’articulen relats curts de diverses temàtiques, com ara la intimitat, fets autobiogràfics, de ficció i poesies.

BANER_300X250

L’acte de presentació anirà a càrrec d’Inma Blanco, una de les escriptores del llibre i afectada de Síndrome Postpolio qui parlarà de la seva experiència personal i del Dr. Antoni Turon, metge, neuròleg i afectat de Síndrome Postpolio que aportarà una visió des del punt de vista de la medicina, tractarà la definició, els símptomes, el diagnòstic i el tractament de la Síndrome Postpolio.

L’objectiu principal d’aquest llibre és procurar ingressos (el llibrer té un preu de 16€) per donar suport a la investigació sobre els efectes a llarg termini de la Polio i la Síndrome Postpolio.

La iniciativa ha estat impulsada per AMAPyP (Asociación Malagueña de Afectados de Polio y Postpolio) i la col·laboració de FEAPET (Federación Española de Asociaciones de Polio y sus efectos tardíos). La publicació ha estat possible gràcies al patrocini de l’empresa FRANKE. La  jornada gratuïta | Les places s’assignaran per odre d’inscripció.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*