Diumenge, 28 novembre 2021
IniciDiscapacitatTaller de Mindfulness a Lleida per a cuidadors no professionals de persones...

Taller de Mindfulness a Lleida per a cuidadors no professionals de persones en situació de dependència

taller  mindfulness tea i tdah
El Mindfulness és una tècnica aplicada en diferents col·lectius // Foto: Federació Catalana d’Autisme

L’Ajuntament de Lleida ha organitzat pels mesos d’abril i maig un taller sobre Mindfulness per a cuidadors i cuidadores no professionals de persones en situacions de dependència que té com a objectiu donar suport als cuidadors/es per millorar la seva qualitat de vida i garantir la correcta atenció a la persona en situació de dependència.

A més, ensenyarà què és el Mindfulness i l’atenció plena per conèixer els seus beneficis i saber complicar-ho en la vida diària. El que es pretén és proporcionar mètodes i estratègies per aprendre a gestionar emocions, reaccions i pensaments que genera l’atenció d’una persona dependent i evitar situacions d’estrès i d’esgotament.

diari-discapacitat-300x250e

El taller el dirigirà una psicòloga especialitzada en la pràctica del Mindfulness i s’adreça a cuidadors no professionals de persones reconegudes amb grau de dependència.

El Mindfulness es defineix com una filosofia de vida que es posa en pràctica mitjançant tècniques de meditació, relaxació i atenció plena. D’aquesta manera s’aconsegueix prendre consciència del moment present, sense judicis, per evitar així les preocupacions excessives i els problemes que pot generar l’atenció d’una persona en situació de dependència.

Aquest projecte s’emmarca dins del Programa Municipal de Suport a cuidadors/es no professionals de persones en situació de dependència que duu a terme la Regidoria de Polítiques per als Drets de les Persones de l’Ajuntament de Lleida.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES