Divendres, 22 octubre 2021
IniciCulturaEs presenta al CaixaForum una anàlisi sobre el tractament de la discapacitat...

Es presenta al CaixaForum una anàlisi sobre el tractament de la discapacitat als mitjans de comunicació

anàlisi tractament mitjans persones discapacitat adpc
Cartell de la jornada // Foto: Associació Dones Periodistes de Catalunya

El proper 9 d’abril es farà la presentació dels resultats de “l’Anàlisi sobre el tractament de la discapacitat o diversitat funcional als mitjans de comunicació”, una recerca realitzada per la periodista Laia Serra Valls des de l’Associació de Dones Periodistes de Catalunya (ADPC) en col·laboració amb el moviment associatiu de la discapacitat física ECOM.

A més de l’explicació del treball que donarà Laia Serra, a l’acte “Com representen els mitjans les persones amb discapacitat?”, es comptarà amb la participació de dues representants de les institucions impulsores de la recerca, com són Marta Corcoy de l’ADPC, experta en mitjans de comunicació, i Montserrat García Blasco, d’ECOM, especialista en accessibilitat.

El projecte, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, té com a objectiu aportar informació i elements per al debat i la interacció entre els àmbits periodístic i de la discapacitat, i per a una pràctica comunicativa i periodística que garanteixi l’exercici dels drets de les persones amb discapacitat o diversitat funcional.

Aquest acte tindrà lloc a l’edifici CaixaForum de Barcelona a partir de les 18:30h. Es pot confirmar l’assistència a través del correu electrònic adpc@adpc.cat

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES