Dissabte, 6 març 2021
Inici Entitats Tac Osona instal·la a la Ronda de Gurb la primera àrea de...

Tac Osona instal·la a la Ronda de Gurb la primera àrea de residus amb control d’accés

L’empresa social de Sant Tomàs fa més de 10 anys que realitza aquest tipus d’instal·lacions

Ârea residus control accés Gurb
L’area de residus permet només l’accés als veïns // Foto: Sant Tomàs

Aquest mes de febrer, Tac Osona, l’empresa social de Sant Tomàs que ocupa persones amb discapacitat intel·lectual ha instal·lat a la Ronda de Gurb una àrea de residus amb control d’accés, la primera d’aquestes característiques que es porta a terme.  

A través d’aquest control d’accés només hi pot accedir el veïnat per llençar-hi residus. La novetat que incorpora és que l’accés és digitalitzat, a través de lectors de reconeixement d’empremta dactilar o targeta, perquè així només hi puguin entrar les persones autoritzades. D’aquesta manera s’evita que s’hi puguin llençar deixalles de manera indiscriminada, i es pugui arribar a una situació de desbordament i a embrutar l’espai destinat a la recollida. 

ARC Soluciones publi

Tac Osona fa més de deu anys que realitza a la comarca d’Osona la instal·lació d’àrees de residus, amb tancament perimetral, pavimentació, il·luminació, etc. Aquestes àrees permeten endreçar les zones de recollida de residus i ajuden a mantenir-les netes, redueixen l’impacte visual dels contenidors i fan més pràctica la recollida selectiva a la ciutadania. 

L’empresa social de Sant Tomàs ofereix la instal·lació d’espais de recollida amb control d’accés a Ajuntaments però també a parcs o a espais naturals i a tot tipus d’empreses que tinguin àrees de recollida, ja que permet tenir-les endreçades i funcionar de manera més eficient.  

Subscripció Newsletter (50% de descompte)

Amb notícies, agenda, subvencions, convocatòries, ofertes, recursos...i molt més

Amb motiu del 5è aniversari del Diari de la Discapacitat, aquest mes de febrer, pots tenir la subscripció a meitat de preu durant el primer any. APROFITA AQUESTA OPORTUNITAT!!

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-

ÚLTIMES NOTÍCIES