Diumenge, 22 maig 2022
Diumenge, 22 maig 2022
spot_img
IniciCovid-19Tac Osona ofereix serveis de neteja i desinfecció per contenir la Covid-19

Tac Osona ofereix serveis de neteja i desinfecció per contenir la Covid-19

tac osona serveis neteja desinfeccio covid 19
Els serveis de neteja de Tac Osona tenen una experiència de 20 anys // Foto: Sant Tomàs

Tac Osona, l’empresa social de Sant Tomàs, s’ha inscrit al Registre Oficial d’Establiments i Serveis Plaguicides (ROESP) de l’Agència de Salut Pública de Catalunya de la Generalitat, per començar a oferir serveis especials de desinfecció per a contenir el coronavirus.

El servei de neteja de l’empresa, que té una experiència de 20 anys en la neteja i desinfecció, es posa ara a la tasca de contenir la pandèmia per una qüestió de responsabilitat social per solucionar aquesta crisi sanitària.

banner newsletter oferta 50%

Amb aquest objectiu, Tac Osona ha format el seu personal i disposa dels equips de protecció individual necessaris. A més, s’ha dotat dels recursos tècnics escaients i utilitza productes i maquinària especialitzada per a realitzar una desinfecció correcta i professional.

En les seves neteges fa servir, entre d’altres, polvoritzacions de productes desinfectants, nebulitzacions amb fred, termonebulitzacions, neteja amb espuma o desinfeccions amb ozó.

El servei de neteja de Tac Osona pot desinfectar espais com ara despatxos, centres de dia, centres residencials, centres educatius i esportius, equipaments culturals i comercials, naus industrials i magatzems, mobiliari urbà (bancs, papereres, i jocs infantils), i exteriors de zones concorregudes.

Diari de la DisCapacitat Oferta Newsletter 50% descompte

Ara per només 7,99 € durant el primer any rebràs al teu correu cada dia tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya. No deixis escapar aquesta oportunitat!!

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
El Diari de la DisCapacitat és el primer digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

CatalàEspañol
Skip to content