Dijous, 29 juliol 2021
spot_img
prevent_banner_aula2021_375x225
IniciResponsabilitat SocialLa Fundació "la Caixa" i CaixaBank ajuden al Grup Alba a crear...

La Fundació “la Caixa” i CaixaBank ajuden al Grup Alba a crear una sala multisensorial a l’Espai de Verdú

Aporten 8.940€ per l'adquisició de material específic

suport caixabank espai verdu grup alba
Representant de “la Caixa” a l’Espai de Verdú // Foto: Grup Alba

El Grup Alba comptarà amb l’ajuda necessària per adequar amb mobiliari i material especialitzat el recent estrenat Espai de Verdú gràcies a una col·laboració de la Fundació “la Caixa” de 8.940€, canalitzada a través de l’Acció Social de CaixaBank.

L’Espai de Verdú era, per la seva grandària, un dels reptes més importants de l’entitat en el seu canvi de rumb per descentralitzar els seus serveis diürns i ocupacionals per apropar-se a lloc on resideixen els seus usuaris.

banner flyer interpersonas
L’Espai de Verdú adaptat a les persones

La col·laboració permetrà adquirir mobiliari adaptat per a les persones que gaudiran d’aquest espai i material especialitzat per crear una petita sala multisensorial que estarà oberta a tot tipus de col·lectius.

La Fundació “la Caixa” ha escollit el projecte per ajudar a dur a terme aquestes millores que tindran un impacte directe en les persones que ja estan anant diàriament a les instal·lacions.

“La pandèmia ens ha obligat a ocupar l’espai abans del previst. Hem traslladat mobiliari des de Tàrrega just per poder iniciar les activitats, però aquesta ajuda ens permetrà fer-hi les adequacions i millores que necessiten les persones per sentir-se més confortables i per poder oferir noves activitats i serveis”, explica Maite Trepat directora del Grup Alba.

Per la seva banda, Jaume Masana, Director Territorial Catalunya de CaixaBank, ha destacat que aquesta col·laboració entronca amb l’objectiu de l’Acció Social de CaixaBank de millorar l’atenció i potenciar la inclusió de les persones amb algun tipus de necessitats especials.

Actualment al llarg de la setmana hi passen una quarentena de persones dividides en diferents grups, des d’infants de l’Escola Alba que necessiten unes condicions específiques a gent gran de les llars residències que han trobat en aquest espai un lloc on relaxar-se i estar tranquils. També hi estan vinculats una desena de professionals

OFERTA 5è ANIVERSARI !!!

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER DIÀRIA PER NOMÉS 7,99€ L'ANY

Necessitem la teva col·laboració per seguir fent un periodisme de qualitat que respecti i doni visibilitat a les persones amb diversitat funcional

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES