Dimecres, 19 gener 2022
IniciDiscapacitatCampanya per impulsar els comerços accessibles a Cerdanyola del Vallès

Campanya per impulsar els comerços accessibles a Cerdanyola del Vallès

campanya comerços accessibles
La campanya pretén promocionar els comerços accessibles a Cerdanyola // Foto: Imatge cedida per Associació Funcional

L’Associació Funcional per la Integració Social (AFIS), ha arribat a una acord amb l’Associació de Comerciants de Sant Antoni Benasort (ACSAB) i Cerdanyola Comerç i Servei, per impulsar una campanya perquè les persones amb mobilitat reduïda a Cerdanyola del Vallès puguin planificar les seves compres i activitats d’oci acudint directament a locals on no trobaran barreres arquitectòniques.

Al juny de 2014 l’AFIS va crear a la pàgina web de l’entitat una guia digital de comerços adaptats, que ara amb aquest acord es dotarà d’un ampli ventall de solucions i serveis d’assessorament per a la adaptació de l’entorn per als locals comercials de la localitat. Per fere aquesta tasca, la campanya conjunta compta amb la col·laboració de:

Adom-autonomia; estan especialitzats en l’automatització de portes, la construcció de rampes d’obra i l’adaptació de banys i emprovadors de roba per als locals comercials.

Rampas Telescópicas; especialistes en tot tipus de rampes portàtils. Disposen d’una àmplia gamma per solucionar la manca d’accessibilitat als locals comercials i / o governamentals.

Vàlida sense barreres; disposa d’un departament anomenat vàlida Access on disposen d’una gran varietat de solucions com les plataformes pujaescales, els elevadors curt recorregut i altres solucions.

A més, compten amb el suport de les campanyes llançades per Rampes Telescòpiques i AFIS que estan fomentat l’Accessibilitat Universal a nivell de l’estat espanyol, amb les etiquetes #tunegocioaccesible i#AccesibilidadReal2017.

Els comerços que vulguin formar part de la guia, bé perquè ja estiguessin adaptats o bé perquè realitzin les adaptacions a través dels col·laboradors d’AFIS, se’ls facilitarà un distintiu de “Comerç Accessible” perquè llueixi en el seu aparador.

Com a primera iniciativa per impulsar la campanya, el passat dimarts 7 de juny  l’Associació Funcional per la Integració Social (AFIS), juntament amb les entitats Cerdanyola Comerç i Serveis i l’Associació de comerciants de Sant Antoni Bonasort (ACSAB), van fer una demostració de solucions per fer accessibles els locals comercials de Cerdanyola del Vallès.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

22 COMENTARIS

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content