Dissabte, 16 octubre 2021
HomeDiscapacitatS’obren les inscripcions per participar a la primera Cursa Infantil Adaptada organitzada...

S’obren les inscripcions per participar a la primera Cursa Infantil Adaptada organitzada a Vic

Les 50 places disponibles es poden formalitzar a partir d’aquest vespre a les 21 hores

cartell primera cursa infantil adaptada vic
Cartell de la Cursa Infantil Adaptada a Vic // Foto: Ajuntament de Vic

A partir d’aquest dimarts 5 d’octubre a les 21 hores es poden formalitzar les inscripcions de les 50 places disponibles per participar a la primera Cursa Infantil Adaptada de Vic que tindrà lloc el proper 16 d’octubre al matí al passeig de la Generalitat de la capital osonenca.

La cursa, totalment gratuïta, està oberta a infants fins als 12 anys amb diversitat funcional, discapacitat, TEA o altres i tindrà lloc de les 10 del matí a les 2 del migdia. El regidor d’Esports, Titi Roca, indica que és un pas més per una ciutat encara més saludable i per seguir avançant cap a un Vic on l’esport sigui accessible per a tothom.

El recorregut de la cursa serà lineal, al llarg del passeig de la Generalitat, i comptarà amb un traçat lineal amb diferents distàncies -10, 20, 30, 40 o 50 metres-. És tracta d’una prova de caràcter no competitiu i on s’entregarà una medalla i diversos obsequis per part de les entitats col·laboradores a tothom qui hi participi.

La cursa, una rèplica de la celebrada recentment a Barcelona, és possible gràcies a la proposta de Romy Rossich, pediatra i mare d’un nen amb diversitat funcional. La primera cursa infantil adaptada que acollirà Vic compta amb la col·laboració de les entitats de la Taula de Diversitat Funcional i el Consell Comarcal d’Osona.

Les inscripcions es podran fer a través del web www.esportsvic.cat. A més, tothom qui vulgui formar part del voluntariat d’aquesta cursa pot omplir el formulari d’inscripció que es gestionarà des de Associació Diversitat Funcional d’Osona (ADFO).

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES