Dijous, 23 maig 2024
spot_img
IniciENTITATSSIFU i KOIKI signen un acord perquè persones amb discapacitat facin el...

SIFU i KOIKI signen un acord perquè persones amb discapacitat facin el repartiment de paqueteria d’última milla

El conveni, de caracter nacional, ha començat a operar a Castelló però es vol estendre a totes les províncies on SIFU té delegació

Koiki y Grupo SIFU_exterior paqueteria ultima milla
El servei ha començat per le delegació de Castelló // Foto: Grup SIFU

El Grup SIFU i KOIKI, empresa social que proveeix serveis de transports sostenible i a mida del client, han signat un acord a nivell nacional per al repartiment de paqueteria d’última milla de caràcter inclusiu, ja que els repartidors són persones amb discapacitat i/o risc d’exclusió social de SIFU.

Koiki és una forma de repartiment sostenible, inclusiva i compromesa amb el medi ambient que contribueix a reduir el tràfic local, ja que els repartidors van caminant o en vehicles ecoeficients, reduint d’aquesta manera el soroll ambiental, la contaminació i eliminant el CO2. 

El concepte de “última milla” es basa en que tots els paquets es centralitzen “en un mini hub” des de on es distribueixen en un radi d’acció proper (no superior a la milla).

Tant els clients com els destinataris compten amb un comptador que els permet calcular les emissions en CO2 que estalvien al contractar aquest tipus de servei.

Aquest triple impacte positiu, mediambiental, social i econòmic, ha fet que sigui una de les empreses participades per Fundació Repsol a través del seu programa d’inversió d’impacte, que dona suport empreses que treballen per la transició energètica i la inclusió de col·lectius vulnerables.

L’acord, de caràcter nacional, ha començat a operar a la província de Castelló i preveu fer-se extensible a la resta del territori on Grup SIFU compta amb delegació. Inicialment s’estan repartint una mitja de 40 paquets diari però la idea és doblar el nombre per repartidor i dia.

- PUBLICITAT -

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content