Diumenge, 23 gener 2022
IniciInclusió SocialL’associació Sidastudi publica al seu web diferents continguts sobre sexualitat i diversitat...

L’associació Sidastudi publica al seu web diferents continguts sobre sexualitat i diversitat funcional

· Els materials han estat seleccionats amb la col·laboració de l’IMPD i l’Agència de Salut Pública de Barcelona

campanya sexualitat intimitat persones paralisi cerebral
La sexualitat és una part important de la vida de les persones amb diversitat funcional // Foto: ASPACE

L’associació Sidastudi, que col·labora en la transformació social des de 1987 a través de la promoció de la sexualitat saludable, disposa a la seva web d’un espai pedagògic dedicat a les persones amb diversitat funcional que inclou diversos materials sobre aquesta temàtica.

Aquests materials han estat seleccionats amb la col·laboració de diferents entitats i administracions expertes, entre elles l’Institut Municipal de les Persones amb Discapacitat (IMPD) de l’Ajuntament de Barcelona i l’Agència de Salut Pública de Barcelona.

MATERIALS SOBRE SEXUALITAT

Entre la varietat de materials relacionats amb la sexualitat de les persones amb diversitat funcional podem trobar: 

  • Materials sobre educació sexual, igualtat de gènere, diversitat sexual i de gènere, diversitat cultural, infeccions de transmissió sexual, mètodes barrera i anticonceptiu, bullying LGTBIfòbic i prevenció de violències masclistes. 
  • Material per promoure el dret al desig i al plaer sexual, dret a prendre decisions  reproductives lliures i responsables, dret a una vida lliure de violències masclistes, dret a la llibertat sexual i dret a rebre una educació sexual. 
  • Materials que poden ser d’interès en relació a les persones amb diversitat cognitiva/intel·lectual, diversitat física, diversitat sensorial, salut mental, àmbit familiar i bones pràctiques.
  • Materials que poden ser d’interès per a o en relació a les persones amb diversitat cognitiva/intel·lectual, diversitat física, diversitat sensorial, salut mental, àmbit familiar i bones pràctiques. 
  • Continguts per conscienciar als i les professionals sobre la necessitat de la socialització sexual i afectiva de les persones amb diversitat funcional com un dret humà bàsic i legítim.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content