7.7 C
Barcelona
Dilluns, 18 gener 2021
Inici Inclusió Laboral El servei Enfoc del Grup Alba aconsegueix 119 insercions laborals el 2020,...

El servei Enfoc del Grup Alba aconsegueix 119 insercions laborals el 2020, un 11% més que l’any anterior

· De les quals 24 van ser persones amb discapacitat, ja sigui en empreses del mercat ordinari com en Centres Especials de Treball

Bugaderia_insercions laborals enfoc 2020
Entre les insercions laborals estan les de la secció de bugaderia // Foto: Grup Alba

Enfoc, el servei de formació i inserció laboral del Grup Alba, va aconseguir un total de 119 insercions laborals de persones de col·lectius vulnerables durant el 2020, un 11% més que l’any anterior, de les quals 24 van ser de persones amb discapacitat.

Aquestes xifres prenen encara més rellevància perquè es van fer durant un any marcat per la pandèmia, que va obligar a adaptar el servei i realitzar moltes de les formacions i orientacions via online.

ARC Soluciones publi

També a través de les formacions específiques realitzades per Enfoc durant l’any que promouen pràctiques laborals en empreses. Entre les formacions realitzades hi ha la d’Auxiliar de serveis, la de manteniment viari o la d’auxiliar de magatzem i atenció al client.

Enfoc ha aconseguit també accedir al 2020 a dos programes formatius subvencionats pel Departament de Treball i el Fons Social Europeu específics per a persones amb discapacitat amb l’objectiu de formar en competències transversals i per a l’ocupació (Programa SIOAS) i en el cas del programa POEJ una formació específica en Auxiliar d’hostaleria i neteja. En total 178 persones han participat en les 10 formacions impulsades durant el 2020.

Pel que fa a les orientacions 508 persones han rebut un acompanyament, sigui formatiu o laboral per part dels professionals d’Enfoc.

Els projectes europeus que s’impulsen des d’Enfoc han estat els més afectats per la situació de pandèmia l’any 2020, ja que s’han hagut d’anul·lar els viatges formatius com els del programa TLN Mobilicat i alguns intercanvis europeus.

Pel que fa al servei de voluntariat, a l’estiu es va poder realitzar la formació de voluntariat per a joves amb un total de 50 participants.

Secció patrocinada per

FECETC-logo-1

Subscriu-te a la Newsletter

OFERTA 25% de descompte fins el 31 de gener

Rebràs al teu correu tota la informació sobre la discapacitat per només 11,99 € l'any.

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-

ÚLTIMES NOTÍCIES