Per segon any consecutiu l’esport protagonitza les colònies d’estiu dels nens cecs de l’ONCE

A Catalunya es fan a la Casa de Colònies Eurostage, de Caldes d’Estrac

colònies estiu nens cecs once catalunya
Durant aquests dies els joves faran diverses pràctiques esportives // Foto: ONCE Catalunya

Al igual que l’any anterior, el foment de la pràctica de l’esport serà l’eix principal de les colònies d’ONCE Catalunya que es celebraran a la Casa de Colònies Eurostage, de Caldes d’Estrac (Caldetes), del 5 al 9 de setembre.

Enguany hi participaran una trentena trentena de nens i nenes cegues i amb discapacitat visual greu de Catalunya i de les Illes Balears, que gaudiran durant aquests dies d’activitats lúdiques (jocs populars, tallers artesanals, piscina, jocs de nit…) on es faran activitats esportives amb la presència d’algú dels nostres millors esportistes.

BANER_300X250

Com a novetat, aquest any l’ONCE organitzarà un concurs amb el lema “Esperit Esportiu” per a tots els participants als campus esportius, que constarà de tres proves de caràcter intel·lectual, habilitat física i esperit esportiu dividit, dividides en quatre categories segons l’edat.

L’ONCE ja fa vint-i- quatre anys que l’ONCE Catalunya organitza les colònies d’estiu per tal de potenciar una plena integració dels grups i el coneixement mutu dels escolars.

Enguany uns 730 xavals, una trentena a Caldetes, participaran en les 24 activitats estiuenques que ofereix aquest any l’ONCE per tot l’Estat: 11 campaments esportius, 7 cursets d’estiu i 6 intercanvis i cursets d’anglès. Accessibilitat universal, esport, anglès i més autonomia personal conformen l’ampli ventall d’activitats.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*