Destacada actuació dels esportistes del Club CAR al 29è Campionat de Catalunya d’atletisme adaptat

Hi van participar set esportistes de l'equip de Sant Tomàs

esportistes-club-car-campionat-catalunya-atletisme
La competició es va disputar a l’Estadi Natàlia Rodríguez de Tarragona // Foto: Sant Tomàs

Set esportistes del Club CAR de Sant Tomàs van participar diumenge passat al 29è Campionat de Catalunya d’atletisme adaptat organitzat per la Federació ACELL amb la col·laboració de Special Olympics Catalunya i l’Ajuntament de Tarragona que es va celebrar a l’Estadi Natàlia Rodríguez de Tarragona.

En total hi van participar a la competició més de 200 atletes amb discapacitat intel·lectual d’arreu de Catalunya. Els esportistes del Club CAR van competir en les disciplines de 100 i 200 metres llisos i de salt de llargada. Els resultats més meritoris van ser els de l’Anna Molina, que va ser la guanyadora de la cursa de 200 metres llisos i a més va quedar tercera classificada en la modalitat de salt de llargada; de l’Anna Pueyo, que va ser primera a la cursa de 100 metres llisos i també va assolir el quart lloc a la classificació en salt de llargada; i de l’Albert Corominas, que va resultar guanyador de la cursa de 200 metres llisos i va ser tercer classificat en salt de llargada.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Per la seva banda, en Jordi Martínez va quedar segon en la cursa de 200 metres llisos i quart en salt de llargada; en Daniel Montilla va quedar tercer a la cursa dels 100 metres i quart en salt de llargada; en Jaume Vila va ser tercer classificat en salt de llargada i quart als 100 metres, i l’Enric Campdelacreu va quedar quart als 100 metres i cinquè en salt de llargada.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*