Diumenge, 5 desembre 2021
IniciDretsRodalies ajusta l’oferta i els horaris durant els propers caps de setmana...

Rodalies ajusta l’oferta i els horaris durant els propers caps de setmana per les restriccions de mobilitat

Els serveis Regionals es redueixen al 50%

renfe-rodalies oferta restriccions mobilitat

Durant els propers caps de setmana, Rodalies de Catalunya modifica la seva oferta habitual amb motiu de les restriccions de mobilitat vigents a Catalunya de forma coordinada amb el titular del servei, mentre que els dies feiners continua oferint el 100% de la oferta.

Recordem que durant els caps de setmana entre els divendres a les 6:00 h fins els dilluns a les 6:00 h, la mobilitat entre municipis esta novament restringida a les excepcions de mobilitat permeses.

fiare banca etica crowdfunding

L’oferta prevista garanteix la mobilitat en totes les línies i permetrà facilitar el desplaçaments dels treballadors essencials i aquelles persones que han de viatjar per motius justificats.

Els dies 14-15 i 21-22 de novembre 

Els serveis Regionals prestaran la seva oferta al 50%. D’altra banda, la Línia R7 (Sant Andreu Arenal – Cerdanyola Universitat) al restar tancada la UAB no prestarà servei, els viatgers de la resta d’estacions poden encaminar-se als trens de la línia R4.

La línia R8 que comunica Martorell amb Granollers circularà el 50% de la seva oferta habitual dels caps de setmana.

Supressió de la venda a Cerbere i La Tour de Querol

A petició de la SNCF aquest cap de setmana, els trens de Rodalies de Catalunya de la línia R11 durant aquest cap de setmana finalitzaran el seu recorregut a l’estació de Portbou i els de l’R3 a Puigcerdà.

Els nous horaris es poden consultar a través dels canals digitals d’informació i atenció al client de Renfe i Rodalies de Catalunya. Així com als telèfons 900 41 00 41 i 912

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES