Ripoll acull les jornades de treball “Escollir i Decidir” per a entitats de suport a la llar a nivell català

El dimarts 27 de novembre, organitzades per Fundació MAP i Dincat

jornades ripoll suport llar nivell català
Cartell de les jornades // Fundació MAP

El proper dimarts 27 de novembre, el Centre Cívic La Devesa del Pla de Ripoll acollirà les jornades de treball “Escollir i decidir” que organitzen conjuntament l’equip del Servei de Suport a la Llar de la Fundació MAP i la Federació Catalana d’entitats que treballen per persones amb discapacitat intel·lectual (Dincat).

Aquestes jornades que s’organitzen per compartir experiències i realitzar propostes de millora de servei, estan obertes a totes les entitats de Dincat d’arreu de Catalunya presten suport a la Llar. Estan adreçades a professionals, persones ateses i tècnics del departament de Treball i Afers Socials de Girona i de Barcelona.

BANER_300X250

La jornada començarà a les 9 del matí, amb la rebuda i el lliurament de la documentació.  A les 9.30h hi haurà la inauguració i la presentació de l’entitat amfitriona, la Fundació MAP. A les 10h hi haurà una projecció d’audiovisuals i, tot seguit, una pausa cafè. A les 11h, els participants es dividiran en cinc taules de debat per les quals anirà passant tothom. Els temes de debat que es treballaran seran els següents:

  1. I a partir dels 65, què?
  2. Flexibilitat Normativa vs. Flexibilitat del Servei.
  3. Jo o Família. Qui decideix?
  4. Servei a mida?
  5. Llogater de ple dret?

Un cop acabat el temps de debat, a les 13h, es farà una posada en comú i s’extrauran les conclusions. Finalment, a les 14h es clourà la trobada.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*