Un total de 160 persones participen al primer torneig de Bocce celebrat a la província de Lleida

L’entitat organitzarà una trobada internacional el maig de 2019

primer torneig bocce província lleida
En la jornada van participar persones de 13 entitats // Foto: Associació Alba

Aproximadament unes 160 persones, d’un total de 16 entitats, entre monitors, participants i voluntaris, van formar part de la primera trobada esportiva de Bocce a la província de Lleida, que va tenir lloc ahir organitzada per l’Associació Alba a Tàrrega.

L’objectiu, d’aquest campionat provincial organitzat per l’Associació Alba, és apropar el Bocce a la resta d’entitats, ja que moltes d’elles, no havien practicat mai aquest esport. En la trobada, a part de practicar el Bocce, s’han realitzat activitats paral·leles per treballar alguns aspectes d’aquest esport, com la punteria, l’estratègia o l’equilibri.

BANER_300X250

El Bocce es va introduir a l’Associació Alba a principis d’aquest any, arran de participar en el projecte europeu Sport Together, Active Forever, impulsat per la Unió Europea – Erasmus +. El Bocce és un esport molt inclusiu, ja que el poden practicar persones amb diversitat funcional i mobilitat reduïda, i permet treballar aspectes com l’autoestima o la cooperació. Així ho explica Anna Balp, responsable del Club Alba. “El Bocce fomenta la companyia, és un esport cooperatiu. També permet afinar la punteria o millorar l’autoestima dels jugadors” Les trobades ocupacionals, com la que s’ha produït aquest dijous, serveixen com a espai d’interrelació entre usuaris de diferents centres de la província de Lleida. L’objectiu d’aquestes trobades és realitzar alguna activitat que fomenti pràctiques de vida saludable, en aquest cas la pràctica esportiva.

L’Associació Alba també organitzarà una trobada internacional de Bocce el Maig del 2019, amb la participació d’una entitat Letona i Romanesa.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*