Dijous, 5 agost 2021
spot_img
prevent_banner_aula2021_375x225
IniciDependènciaReus se suma al Dia Mundial de l’Alzheimer amb la campanya de...

Reus se suma al Dia Mundial de l’Alzheimer amb la campanya de salut cognitiva “Cuida el teu cervell”

El Gaudí Centre s’il·luminarà de color verd el dia 21 de setembre

cartell campanya alzheimer cuida el teu cervell
Cartell de la campanya “Cuida el teu cervell” // Foto: Ajuntament de Reus

La ciutat de Reus se sumarà el proper dilluns 21 de setembre a la celebració del Dia Mundial de l’Alzheimer, una data instituïda per l’Organització Mundial de la Salut (OMS) i l’Alzheimer’s Disease Internacional (ADI), que té com a objectiu donar a conèixer la malaltia i les seves conseqüències sociosanitàries.

Per aquest motiu, el 16, 17 i 18 de setembre, el Centre Terapèutic d’Estimulació Cognitiva per a l’Alzheimer i la Unitat de la Memòria de la Fundació Rosa Maria Vivar, gestionats per l’Associació d’Alzheimer i altres trastorns neurocognitius Reus i Baix Camp, organitzen la campanya gratuïta de salut cognitiva “Cuida el teu cervell”, amb l’objectiu de promoure la prevenció i la detecció precoç de la malaltia. A més a més, el 21 de setembre, la façana del Gaudí Centre s’il·luminarà de color verd, a petició de l’Associació d’Alzheimer i altres trastorns neurocognitius Reus i Baix Camp i de la Regidoria de Benestar Social.

banner flyer interpersonas

L’alzheimer i la demència

La demència es refereix a un conjunt de símptomes que apareixen a conseqüència d’un dany o malaltia neurològica. Existeixen uns cent tipus de demències i la malaltia d’Alzheimer, o simplement alzheimer, és la més comuna.

La malaltia porta el nom del psiquiatre i neuròleg alemany Alois Alzheimer, que la va descriure per primera vegada l’any 1906. En general, l’Alzheimer es diagnostica en persones majors de seixanta-cinc anys, malgrat que hi ha casos d’aparició precoç, els quals, tot i que amb menor prevalença, es poden donar força abans.

OFERTA 5è ANIVERSARI !!!

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER DIÀRIA PER NOMÉS 7,99€ L'ANY

Necessitem la teva col·laboració per seguir fent un periodisme de qualitat que respecti i doni visibilitat a les persones amb diversitat funcional

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES