Divendres, 21 juny 2024
IniciSALUT MENTALReus presenta un espectacle gratuït per reflexionar sobre el suïcidi i el...

Reus presenta un espectacle gratuït per reflexionar sobre el suïcidi i el tabú que representa

“Suicide Notes” es podrà veure el 9 de febrer a les 19h al teatre de l’Orfeó Reusenc

cartell de l'obra Suicide Notes sobre el tabú del suïcidi a Reus
Cartell de l’obra “Suicide Notes” // Foto: Ajuntament de Reus

La regidoria de Salut i Esports de l’Ajuntament de Reus presenta l’espectacle “Suicide Notes”, de Marc Caellas i David G. Torres, que busca abordar obertament el tema del suïcidi i la seva representació com a tabú social. La funció tindrà lloc el dia 9 de febrer, a les 19:00 h, al teatre de l’Orfeó Reusenc, amb entrada gratuïta mitjançant inscripció prèvia a inscripcions.reus.cat.

“Suicide Notes” és una obra co-creada per Marc Caellas i David G. Torres, que ofereix una oportunitat per reflexionar sobre el suïcidi i els tabús que l’envolten. Mitjançant un concert audiovisual, l’espectacle pren com a punt de partida els darrers escrits de reconeguts autors, artistes i músics, plantejant una experiència catàrtica i col·lectiva per explorar el significat de la vida i la mort.

Un músic i una actriu guien els espectadors en aquest viatge emocional, en el qual es posa de manifest la dualitat entre la preparació d’un concert, la contemplació del suïcidi i la celebració de la vida. A través de preguntes provocadores com “No parlar del suïcidi evita suïcidis?” i “Per què no són tristes les notes de suïcidi?”, l’obra busca establir un diàleg sincer sobre aquest tema delicat i oferir una visió enriquidora sobre la comunicació humana i la fragilitat de l’existència.

PUBLICITAT

PUBLICITAT

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content