Reconegut un projecte de l’Ajuntament de Girona per fer la natura i el turisme accessible a tothom

És un projecte transfronterer que uneix Girona i Perpinyà

logo fundació carles pi y sunyer
Banc de Bones Pràctiques // Foto: Imatge cedida per Ajuntament de Girona

La Federació Catalana de Municipis i la Fundació Carles Pi i Sunyer han reconegut cinc iniciatives de l’Ajuntament de Girona com a bones pràctiques municipals en la darrera actualització del Banc de Bones Pràctiques que promouen aquests ens.

Entre aquestes destaca la inciativa  Natur’acc: natura i turisme, accessibles per a tothom, que és un projecte europeu transfronterer conjunt entre Girona i Perpinyà, que ha nascut amb l’objectiu de garantir l’accés de totes les persones, independentment de les seves capacitats i condicions físiques, als recursos naturals i a l’experiència turística. El projecte s’aproxima al turisme accessible des d’una perspectiva integral que inclou la creació del producte, la disponibilitat i facilitat d’accés a la informació, la formació i sensibilització del sector turístic i la comunicació. Les actuacions es focalitzen en el riu i el seu entorn, ja que és un element clau compartit de les ciutats de Girona i Perpinyà.

BANER_300X250

La resta d’iniciatives reconegudes són: el pla de treball Compartint accions per la inclusió social; els pressupostos participats; i el compromís de puntualitat. A més d’aquestes quatre iniciatives que han estat incloses com a bona pràctica, el projecte de suport a l’orientació als instituts d’educació secundària de Girona ha estat reconegut com a pràctica significativa i inclosa també al Banc de Bones Pràctiques.

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*