Vilassar de Dalt estrena un nou Pla d’Accessibilitat municipal per millorar la mobilitat

Ha estat elaborat per la Diputació de Barcelona

Vilassar de Dalt pla de accessibilitat
Lliurament del Pla d’Accessibilitat municipal // Foto: Imatge cedida per Diputació de Barcelona

L’Ajuntament de Vilassar de Dalt disposa d’un nou Pla d’accessibilitat al municipi elaborat per la Diputació de Barcelona. El document, que suposa una eina útil per quan s’hagin de prendre futures decisions d’aspectes relacionats amb la mobilitat a la població en l’àmbit de la via pública i el transport, va ser lliurat pel diputat d’Infraestructures i Mobilitat, Jordi Fàbrega, a l’alcalde, Xavier Godas.

El Pla té l’objectiu bàsic d’inventariar, identificar barreres, pressupostar-ne la seva eliminació i marcar un pla d’etapes, de manera racional i planificada, en els àmbits de la via pública i els transports. Si bé es tracta d’un pla d’eliminació de barreres, bàsicament arquitectòniques, que dificulten la mobilitat per a diversos col·lectius de persones, alhora s’estableix com un pla de prevenció de barreres, establint criteris a utilitzar en les intervencions d’obra nova o de reforma que es portin a terme al municipi.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Els plans s’orienten a les millores de cara a l’autonomia personal dels col·lectius de persones amb discapacitat, i també preveu una millora de la qualitat de vida d’altres col·lectius, especialment la gent gran.

FECETC_Banner_fira si i millor

BANER_300X250

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*