Divendres, 27 gener 2023
Divendres, 27 gener 2023
IniciDretsVilassar de Dalt estrena un nou Pla d'Accessibilitat municipal per millorar la...

Vilassar de Dalt estrena un nou Pla d’Accessibilitat municipal per millorar la mobilitat

Vilassar de Dalt pla de accessibilitat
Lliurament del Pla d’Accessibilitat municipal // Foto: Imatge cedida per Diputació de Barcelona

L’Ajuntament de Vilassar de Dalt disposa d’un nou Pla d’accessibilitat al municipi elaborat per la Diputació de Barcelona. El document, que suposa una eina útil per quan s’hagin de prendre futures decisions d’aspectes relacionats amb la mobilitat a la població en l’àmbit de la via pública i el transport, va ser lliurat pel diputat d’Infraestructures i Mobilitat, Jordi Fàbrega, a l’alcalde, Xavier Godas.

anunci guies d'arrel

El Pla té l’objectiu bàsic d’inventariar, identificar barreres, pressupostar-ne la seva eliminació i marcar un pla d’etapes, de manera racional i planificada, en els àmbits de la via pública i els transports. Si bé es tracta d’un pla d’eliminació de barreres, bàsicament arquitectòniques, que dificulten la mobilitat per a diversos col·lectius de persones, alhora s’estableix com un pla de prevenció de barreres, establint criteris a utilitzar en les intervencions d’obra nova o de reforma que es portin a terme al municipi.

Els plans s’orienten a les millores de cara a l’autonomia personal dels col·lectius de persones amb discapacitat, i també preveu una millora de la qualitat de vida d’altres col·lectius, especialment la gent gran.

Banner 300x250px EnBucle3

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

5 COMENTARIS

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

CatalàEspañol
Skip to content