Obertament inicia una recollida de signatures contra l’espectacle ‘Circo de los Horrores: Manicomio’

L'entitat sol·licita a les administracions la retirada dels permisos i llicències

obertament recollida signatures rebuig manicomio salut mental
Cartell de la campanya #NoSoyUnCirco // Foto: Obertament

Obertament s’ha sumat a la campanya #NoSoyUnCirco iniciant una recollida de signatures, amb la voluntat, des de Catalunya, de fer públic el rebuig a l’espectacle ‘Circo de los Horrores: Manicomio’ que s’estrena aquest dimecres a Barcelona i que, segons l’entitat, caricaturitza de forma grotesca a les persones amb un trastorn mental com degenerats, excèntrics i violents; frivolitza amb el patiment de les persones amb un trastorn mental a través de burles, càstigs i vexacions; i fa servir de manera ofensiva la terminologia relacionada amb els trastorns de salut mental.

Amb aquesta iniciativa, Obertament vol instar al ‘Circo de los Horrores: Manicomio’ i a les administracions públiques, que els hi donen cabuda, a fer una reflexió sobre els perjudicis que es generen amb aquest espectacle.

BANER_300X250

L’espectacle arriba a Barcelona, després de viatjar per tot l’Estat espanyol (on també hi ha col·lectius que s’estan mobilitzant), entre els dies 21 de juny i 2 de juliol al Port Vell. Per aquest motiu també Obertament també vol compartir aquesta reflexió i preocupació amb les administracions públiques: l’Autoritat del Port de Barcelona, l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Finalment, l’entitat sol·licita a les administracions la retirada dels permisos i llicències necessaris perquè ‘El Circo de los Horrores’ no pugui fer servir espais públics per a la seva representació.

1 Trackback / Pingback

  1. El COCARMI rebutja els espectacles que relacionen salut mental i violència - Di@ri de la Discapacitat

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*