Dilluns, 5 juny 2023
Dilluns, 5 juny 2023
IniciDestacadesLa Caixa destina 4,5 M€ a projectes de millora de la qualitat...

La Caixa destina 4,5 M€ a projectes de millora de la qualitat de vida de persones amb dependència

obra social la caixa ajuts millora qualitat vida dependència
A Catalunya s’han seleccionat 43 projectes d’ajuda a persones en situació de dependència // Foto: Obra Social “la Caixa”

L’Obra Social ”la Caixa” ha concedit ajudes per valor de 4.485.630 euros a 210 projectes a tot l’Estat espanyol destinats a fomentar l’autonomia i la qualitat de vida de persones en situació de dependència. Aquesta convocatòria contempla tres grans eixos d’actuació: l’atenció a les persones grans, l’atenció a persones amb discapacitats o amb malalties mentals, i la humanització de la salut.

L’aportació a la Promoció de l’autonomia i atenció a l’envelliment, a la discapacitat i a la dependència serà aquest 2017 de 4,5 milions d’euros destinats a 210 entitats socials. Aquesta és la primera convocatòria en resoldre’s del Programa d’Ajuts a Projectes d’Iniciatives Socials, que impulsa anualment l’Obra Social ”la Caixa”.

anunci guies d'arrel

El president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Isidre Fainé, ha expressat el seu agraïment a totes les entitats que han participat en aquesta convocatòria: “El suport i la contribució de les persones que treballen diàriament en les entitats socials i les ONG és el capital més important que tenim. L’entrega i l’entusiasme amb què aquestes persones treballen a diari per fer d’aquesta una societat més justa els fa absolutament imprescindibles”, ha assenyalat el President de la Fundació Bancària ”la Caixa”.

D’altra banda, i un any més, l’Obra Social “la Caixa” farà un reconeixement especial a aquells projectes més disruptius, per implementar nous models d’intervenció social o de gestió, o per aportar una visió transformadora de la societat, amb la tercera edició dels Premis ”la Caixa” a la Innovació i Transformació social. Es donaran deu premis de 15.000 de euros que suposaran un impuls extra per a cadascun dels projectes seleccionats.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content