Dissabte, 1 octubre 2022
Dissabte, 1 octubre 2022
IniciEL Racó d'en QuimQuim Llisorgas: "Estic molt feliç d'anunciar-vos que faré una obra de teatre...

Quim Llisorgas: “Estic molt feliç d’anunciar-vos que faré una obra de teatre sobre tota la meva vida”

quim llisorgas barcelona
L’actor passejant per la platja de Barcelona // Foto: Imatge cedida per Quim Llisorgas

Com ja sabeu amb en Quim Llisorgas parlem de temes d’actualitat i intentem conèixer millor com és com i com pensa i que opina de la societat en general. Aquest mes ens fa especial il·lusió ja que tenim una primícia i abans que tothom en parli nosaltres ja us ho podem avançar. Si seguiu llegint sabreu de què es tracta.

Com es presenta aquest mes de març? 

Banner 300x250px EnBucle

Aprenent el màxim de la interpretació.

Com veus al teu alter-ego l’Hèctor a ‘Com si fos ahir’?  

Ho veig normal, ha d’aprendre a deixar viure els altres i no interrogar els demés. És un noi que té seguretat amb ell mateix.

Et veiem a la sèrie de TV3 …però volem saber més coses sobre tu … treballes, estudies?

Aquí al meu poble hi ha una companyia de teatre i des de petit estic en aquesta companyia. Fem una obra a l’any, però des que va començar la covid no havíem fet molta cosa. Ara tornem a començar a fer teatre. De fet, des de fa mesos estem preparant una obra que es diu “Incendis ” i en aquesta obra faig d’ajudant de direcció.

Tinc entès que portes una noticia en primícia per al Diari de la DisCapacitat i els seus lectors? 

Si, estic molt feliç d’anunciar-vos que faré una obra de teatre sobre tota la meva vida. Des de petit fins l’actualitat.

Com t’ho van comunicar?

No em van comunicar del tot, sinó que fa 5 anys quan anava a una escola d’interpretació, després de tenir alguns problemes vaig decidir fer algú més personal i després de donar unes voltes vaig decidir fer una obra sobre la meva vida i estic molt content i feliç de poder fer aquesta obra.

Què ens pots explicar sobre l’obra? 

Serà un espectacle on explicaré tota la meva vida i la nostra lluita per aconseguir el meu títol de l’ESO (encara està als tribunals) però principalment l’obra estarà encaminada per parlar dels límits. Del límit que té i és posa cada persona i de si ens atrevim a no a traspassar. Estrenarem a mitjans de desembre. Esteu ben atents al meu Facebook i Instagram perquè ús aniré informant.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

CatalàEspañol
Skip to content