Diumenge, 4 desembre 2022
Diumenge, 4 desembre 2022
IniciEL Racó d'en QuimQuim Llisorgas: “La intenció de l'obra de teatre que estic preparant és...

Quim Llisorgas: “La intenció de l’obra de teatre que estic preparant és que ens comencin a valorar com als altres”

quim llisorgas
El Quim està molt il·lusionat amb l’obra de teatre // Foto: Imatge cedida per Quim Llisorgas

Ara que s’ha aixecat el teló de la temporada teatral, aprofitem per parlar amb el Quim Llisorgas de la seva obra de teatre, que ja avancem, tindrà com a títol “Entre tu i jo no en fem un”

Com van els assajos?  

anunci guies d'arrel

La veritat que molt bé, una experiència meravellosa. M’ho estic passant genial fent-ho.

Exactament què podrem veure? 

Banner 300x250px EnBucle3

Podreu veure una obra que relata com a una persona amb alguna tipologia concreta el discriminen, però l’obra també hi haurà humor, perquè l’humor és una part fonamental a la meva vida.

On ho podrem veure?   

Estarem a L’Eolia, però encara no us puc dir l’horari ni res perquè n’hi ha algunes coses que no estan segures.

Ens pots avançar el títol de l’obra? 

L’obra de teatre es dirà “Entre tu i jo no en fem un”. Hem posat aquest títol perquè si hi ha alguna cosa que no em surt l’altre persona pot arribar i si no a l’inrevés.

Què has après d’aquesta experiència? 

Sobretot com funciona una obra en l’àmbit professional, i també he après que a una obra personal has d’estar més atent i més a sobre. Per fer conèixer l’obra t’has d’anar a festivals perquè sàpiguen que la fem. 

Creus que aquest espectacle ajudarà a les persones amb discapacitat? 

La intenció de l’obra és per ajudar a les altres persones que han passat pel mateix que jo o malauradament estan passant pel mateix que m’ha passat a mi. I també l’obra la faig per mi, perquè vull que és comenci a valorar-nos com als altres.

Estàs preparat per les crítiques? 

Les crítiques sempre són bones per aprendre i millorar. Si algú no li acaba de fer al pes l’obra ,m’ho poden dir per què les crítiques sempre són per millorar. Sempre que siguin crítiques “constructives” i amb respecte.

Què t’agrada més, el teatre o la televisió?  

Jo he tingut la gran sort de poder provar les dues coses i he de dir que em decanto més per la televisió perquè si t’equivoques tens la seguretat de poder repetir la seqüència, però també és cert que el teatre té una cosa, durant l’obra sents molt a prop al públic, i això és una adrenalina brutal. No té preu.

T’agradaria que la teva vida es portés al cinema?  

Perquè no, mai és pot dir que no. A mi m’agradaria però mai se sap.

Posats a imaginar…si poguessis fer el càsting qui t’agradaria que fes de tu?  

És una pregunta que mai m’he fet, aquí m’has pillat, però crec que triaria l’actor Jesús Vidal. 

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Mireia Guilera
Mireia Guilera
De sempre m’ha apassionat el periodisme. Fa un parell d’anys vaig presentar-me a la prova de majors de 25 anys de la Universitat per a obtenir la titulació de periodisme. No vaig aprovar l’examen d'accés però això no va ser un impediment per a fer realitat el meu somni ... Vaig escriure al Diari de la DisCapacitat per a si podia col·laborar amb ells i des del novembre del 2019 que escric articles. La veritat és que he aprés molt i espero seguir aprenent d’aquesta professió

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

CatalàEspañol
Skip to content