Dijous, 13 juny 2024
IniciRESPONSABILITAT SOCIALProp d’un miler de persones formen una marea solidària a Mataró en...

Prop d’un miler de persones formen una marea solidària a Mataró en la 9a Caminada de l’Escola l’Arboç 

L’edició 2024 ha recaptat al voltant de 12.500€, que aniran destinats a finançar una part del Servei de Respir del centre i del Casal d’aquest Estiu

9a Caminada de l'Escola l'Arboç Mataró
La caminada es va fer en unes condicions metereològiques inmillorables // Foto: Fundació el Maresme

Un any més, Mataró s’ha bolcat amb la Caminada de l’Escola l’Arboç, demostrant el seu suport incondicional a l’alumnat amb pluridiscapacitat del centre. Aquesta 9a edició, celebrada el passat diumenge al Passeig Marítim, ha estat un èxit rotund, tant en participació com en recaptació de fons.

Prop de 1.000 persones van prendre part en aquesta jornada lúdico-solidària, que ja s’ha convertit en una tradició a la ciutat. Entre inscripcions, tómboles, patrocinis i donacions online, la Caminada ha recaptat al voltant de 7.500€. A aquesta quantitat, cal sumar-li els 5.000€ donats per Banco Mediolanum a través d’un repte solidari, aconseguint un total aproximat de 12.500€.

A més de recaptar fons per a les necessitats de l’escola, la Caminada també pretén sensibilitzar la societat sobre la importància de la inclusió i l’acceptació de la diversitat. En aquesta edició, que va comptar amb unes bones condicions meteorològiques, els participants van poder gaudir d’un ambient ple de valors, diversió i comunitat.

PUBLICITAT

La Fundació el Maresme, organitzadora de la Caminada, ha agrait el compromís de tots els participants, voluntaris, patrocinadors i entitats col·laboradores que han fet possible un any més aquest èxit. La resposta de la comunitat demostra la solidaritat i el compromís amb les causes justes que caracteritzen a Mataró.

Un xec solidari de 5.000€ de Banco Mediolanum

Destaca en aquesta edició la donació de 5.000€ per part de Banco Mediolanum, aconseguida a través d’un repte solidari emmarcat dins del projecte social Mediolanum Aproxima. Valeria Albertario, family banker de l’entitat, ha fet entrega del xec a la directora de la Fundació el Maresme, Esther Sardà.

Aquesta aportació permetrà a l’escola continuar oferint una educació de qualitat a l’alumnat amb pluridiscapacitat i treballar per la seva plena inclusió a la societat.

PUBLICITAT

La Fundació el Maresme: treballant per la inclusió

La Fundació el Maresme és una entitat sense afany de lucre que treballa per la inclusió social i la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual al Maresme. A través d’una àmplia xarxa de serveis i centres especialitzats, l’entitat promou els drets d’aquest col·lectiu, els fa visibles a la societat i els acompanya en el seu procés vital.

La Caminada de l’Escola l’Arboç és un exemple més del compromís de la Fundació el Maresme amb la construcció d’una societat més justa i solidària.

PUBLICITAT

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content