El projecte ‘Jo puc’ de la Fundació Ilersis està formant com auxiliar de cambrers/es deu persones amb discapacitat intel·lectual amb el suport de la Fundación ONCE.
D’aquesta iniciativa, que es du a terme per tercer any consecutiu, se’n beneficien 10 joves menors de 30 anys amb discapacitat intel·lectual, els quals participaran en una formació dual en restauració, amb un total de 170 hores destinades a la part teòrica i 120 a la formació pràctica. El curs ja s’ha iniciat i s’estendrà fins al mes de gener vinent.
Pràctiques com a auxiliar de cambrer
La part pràctica es du a terme, com en les dos convocatòries anteriors, al Restaurant Davall de La Llotja, on les persones participants agafaran tota l’experiència necessària per convertir-se en auxiliars de cambrers professionals amb un nou enfocament d’innovació i de valor afegit.
La iniciativa s’emmarca dins el projecte ‘Restauració a La Llotja’, que ha rebut el reconeixement dels premis Josep Maria Piñol per al Foment d’Ocupació 2019.
El Restaurant Davall de La Llotja, està gestionat per la Fundació Privada Ilersis des de l’any 2018. Es dona servei de restauració, cafeteria i formació.