Prodis arrenca la segona campanya La Furgo per aconseguir un nou vehicle

Ha realitzat un vídeo sota el nom #ElRetornDeLaFurgo

La fundació terrassenca Prodis ha engegat avui la segona campanya de La Furgo amb el nom: #ElRetornDeLaFurgo elaborant un vídeo que s’ha penjat a les 11 hores. Aquesta iniciativa és per aconseguir un vehicle de nou places per seguir garantint el millor servei i qualitat de vida a totes les persones que viuen i treballen a l’entitat.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Adquirir aquest vehicle es traduiria ràpidament en una millora exponencial a l’hora de realitzar activitats fora de la fundació, ja que es podrien fer com a mínim dues sortides més al dia i fer excursions durant tota la jornada, ara impossibles de dur a terme.

La campanya de micromecenatge vol fer partícip a tothom i reconèixer l’ajuda de la gent gravant el seu nom a la xapa de la furgoneta. L’objectiu de la campanya és arribar a 30.000 euros: amb 500 donacions de persones de 30 euros que després veuran el seu nom imprès al vehicle. I, com a novetat, aquest any també hi podran participar 125 empreses amb un import de 120 euros i així el seu logotip també viatjarà amb el vehicle aconseguit.

BANER_300X250

Les donacions es poden fer en qualsevol centre de Prodis o a través de transferència bancària.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*