Sant Tomàs sorteja un vehicle amb motiu del seu 50è aniversari

Per recaptar fons per el finançament de les activitats assistencials i educatives

sorteig vehicle sant tomàs
El sorteig coincidirà amb el sorteig de la Grossa de Cap d’Any // Foto: Sant Tomàs

Sant Tomàs, que celebra enguany els seus 50 anys, sortejarà un vehicle Toyota RAV4 híbrid en combinació amb el primer premi de la Grossa de Cap d’Any, amb l’objectiu de recaptar fons per al finançament de les activitats assistencials i educatives ordinàries de l’entitat.

La iniciativa, que compta amb la col·laboració de Toyota Casacuberta AutomòbilsLes butlletes, que estaran a la venda a un preu de 5 €, es podran adquirir a les oficines centrals de l’entitat, situades al Carrer. Sot dels Pradals, 7 de Vic de dilluns a dijous de 9.00 a 18.00 h i divendres de 8.00 a 15.00 h. També, estaran disponibles als diferents serveis de l’entitat, a Casacuberta Automòbils i a diversos establiments col·laboradors.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

El número guanyador del sorteig serà el que coincideixi amb les quatre últimes xifres del primer premi del sorteig de la Grossa de Cap d’Any (sorteig 31-12-2017). 

El vehicle híbrid, amb un preu de venda al públic de 32.725 €, serà de canvi automàtic, cinc portes, 4×2, amb pintura metal·litzada i s’entregarà matriculat.

BANER_300X250
FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*