Divendres, 22 octubre 2021
IniciDretsPresentació del llibre “Otra Mirada al Sistema de Salud Mental” sobre la...

Presentació del llibre “Otra Mirada al Sistema de Salud Mental” sobre la institucionalització psiquiàtrica

cartell presentació llibre otra mirada salud mental xarxa gam
Cartell de la presentació del llibre ‘Otra Mirada al Sistema de Salud Mental” // Foto: Activament

El proper dissabte 20 d’octubre tindrà lloc a la Biblioteca Can Fabra de Barcelona la presentació del llibre “Otra mirada al sistema de Salut Mental”, un treball escrit per Hugo Rojo i la Xarxa GAM que mostra les reflexions dels autors sobre les conseqüències de la institucionalització psiquiàtrica, i aporten una mirada sobre la salut mental de denúncia de les opressions del sistema amb petits apunts per a subvertir la coerció dels tractaments psiquiàtrics.

Aquest llibre neix en un context d’expansió de formes d’autoorganització en el món de la salut mental, com són els Grups d’Ajuda Mútua, una de les activitats definitòries de la Xarxa GAM.

Però no només es fa referència a aquesta iniciativa, sinó també a d’altres que estan lluitant contra les injustícies del sistema psiquiàtric i d’abordatge de la salut mental. Una de les més destacades en aquest exercici d’aquesta autodeterminació i mobilització ha estat el reconeixement col·lectiu del Dia de l’Orgull boig, fixat el 20 de maig i que té com objectiu la visibilització d’aquesta lluita.

La presentació del llibre que començarà a les 17 hores comptarà també amb una tertúlia en la que hi participaran Joan Panadès i Joan Pujades, de la Xarxa GAM.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES