Presentació del llibre “Otra Mirada al Sistema de Salud Mental” sobre la institucionalització psiquiàtrica

El 20 d’octubre a la Biblioteca Can Fabra de Barcelona

cartell presentació llibre otra mirada salud mental xarxa gam
Cartell de la presentació del llibre ‘Otra Mirada al Sistema de Salud Mental” // Foto: Activament

El proper dissabte 20 d’octubre tindrà lloc a la Biblioteca Can Fabra de Barcelona la presentació del llibre “Otra mirada al sistema de Salut Mental”, un treball escrit per Hugo Rojo i la Xarxa GAM que mostra les reflexions dels autors sobre les conseqüències de la institucionalització psiquiàtrica, i aporten una mirada sobre la salut mental de denúncia de les opressions del sistema amb petits apunts per a subvertir la coerció dels tractaments psiquiàtrics.

Aquest llibre neix en un context d’expansió de formes d’autoorganització en el món de la salut mental, com són els Grups d’Ajuda Mútua, una de les activitats definitòries de la Xarxa GAM.

BANER_300X250

Però no només es fa referència a aquesta iniciativa, sinó també a d’altres que estan lluitant contra les injustícies del sistema psiquiàtric i d’abordatge de la salut mental. Una de les més destacades en aquest exercici d’aquesta autodeterminació i mobilització ha estat el reconeixement col·lectiu del Dia de l’Orgull boig, fixat el 20 de maig i que té com objectiu la visibilització d’aquesta lluita.

La presentació del llibre que començarà a les 17 hores comptarà també amb una tertúlia en la que hi participaran Joan Panadès i Joan Pujades, de la Xarxa GAM.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*