Dimecres, 20 gener 2021
Inici Drets Pinnae dota amb 300.000€ la 3a Convocatòria de Projectes d'Impuls Social al...

Pinnae dota amb 300.000€ la 3a Convocatòria de Projectes d’Impuls Social al territori

pinnae convocatòria projectes impuls social vegueria penedès
La dotació és per projectes socials de la Vegureria Penedès // Foto: Fundació Pinnae

La Fundació Pinnae ha presentat la seva tercera Convocatòria de Projectes a l’Impuls Social pel Territori posant a disposició 300.000€ a les entitats socials que treballen per fer front als reptes socials de les persones de la Vegueria Penedès i pretenent donar major cobertura a les necessitats de les persones grans, infància i perfils vulnerables.

La convocatòria es divideix en dues modalitats de presentació:

MODALITAT A. Suport fins 10.000€: L’aportació de la Fundació Pinnae per a cadascun dels projectes presentats en aquesta modalitat és fins a 10.000€. L’entitat haurà d’aportar un mínim del 10% de recursos propis o externs al projecte presentat.

ARC Soluciones publi

MODALITAT B. Suport des de 10.001€ fins 25.000€: L’aportació de la Fundació Pinnae per a cadascun dels projectes presentats en aquesta modalitat ha de representar entre el 50% i el 80% del cost total del projecte, amb un màxim de 25.000€ d’ajuda.

La convocatòria s’adreça a tots aquells projectes que es desenvolupin a les comarques de l’Alt Penedès, l’Anoia, El Baix Penedès i el Garraf, liderats per organitzacions de l’economia social, incloent entitats privades no lucratives.

Les entitats sol·licitants podran presentar el seu projecte entre el 05/05/2020 i el 02/06/2020 (ambdós inclosos), complimentant degudament el formulari a la modalitat a la qual s’opta i que es pot descarregar al web www.pinnae.cat/convocatories. La presentació de les propostes és online, a través de l’apartat “Presentació de projectes” del web www.pinnae.cat/convocatories.

La convocatòria, al igual que les dues anteriors, és una mostra del fort compromís de la Fundació Pinnae amb el teixit social del territori en aquestes dates de pandèmia de coronavirus i confinament.

Subscriu-te a la Newsletter

OFERTA 25% de descompte fins el 31 de gener

Rebràs al teu correu tota la informació sobre la discapacitat per només 11,99 € l'any.

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-

ÚLTIMES NOTÍCIES