Dimarts, 30 novembre 2021
IniciInclusió LaboralADFO i ARETÉ posen en marxa un servei de missatgeria per empreses...

ADFO i ARETÉ posen en marxa un servei de missatgeria per empreses d’Osona

adfo arete servei missatgeria empreses osona
ARETÉ disposa de vehicles i bicicletes per fer missatgeria // Foto: ADFO

L’Associació de Disminuïts Físics d’Osona (ADFO) i el Centre Especial de Treball ARETÉ han unit els seus recursos i experiència en gestió de valises corporatives, logística i repartiments, per posar en en funcionament un nou servei de missatgeria regular a les empreses de la comarca d’Osona.

D’aquesta manera ajuden a promoure la inserció laboral de persones amb problemes de salut mental o discapacitat física, en un moment en que l’ocupació de les persones més vulnerables està més afectat per la crisi de la Covid-19.

diari-discapacitat-300x250e

Ambdues entitats disposen de recursos materials, vehicles i bicicletes per desenvolupar aquest servei a mida perquè les empreses puguin realitzar tràmits, gestions i repartiments tant en trajectes urbans com interurbans.

La iniciativa ajuda a augmentar la productivitat de les empreses realitzant els seus tràmits i gestions de fora l’oficina; acosten els diferents centre de treball i els clients i proveïdors portant documentació, productes, …d’un centre de treball a un altre; ofereixen seguretat ja que el seu personal va protegit, reduint els desplaçaments dels treballadors de les empreses; i creen oportunitats laborals per les persones amb discapacitat física o malaltia mental.

El servei iniciat per ADFO i ARETÉ està adaptat tant per treballar en el sector de la restauració i el comerç, com en el sector industrial. Així mateix, es preveu que puguin contractar els seu serveis amb agrupacions de petits negocis i comerços.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES