Persones amb sordceguesa de l’ONCE visiten els Bombers per aprendre què fer en cas d’incendi

Amb motiu del Dia Internacional de les Persones Sordcegues

persones-sordceguesa-once-visita-bombers-barcelona
El grup de persones amb sordceguesa durant la visita als Bombers de Barcelona // Foto: ONCE Catalunya

Amb motiu del Dia Internacional de les Persones Sordcegues, que es va celebrar el passat dijous, un grup de 30 afiliats de l’ONCE amb sordceguesa, juntament amb els seus guies intèrprets i mediadors, van visitar l’Espai Bombers de Barcelona, on han participat al taller Què fem si hi ha un incendi a casa? per aprendre, de manera pràctica, com detectar un foc, com actuar i què fer en cas d’una evacuació.

Després, a la seu de l’ONCE Catalunya, s’ha fet un acte institucional per commemorar el Dia Internacional de les persones sordcegues amb la participació d’entitats com FOAPS (Fundació ONCE per a l’Atenció de  Persones amb Sordceguesa) FESOCA (Federació de Persones Sordes de Catalunya) i ASOCIDECAT(Associació de Sordcecs de Catalunya). També s’ha presentat el llibre “Ojo… ¿Oído?, Ull…Escolatat?”, en el qual els humoristes gràfics, Gallego&Rey, dibuixen la realitat de les persones sordcegues.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Un moment destacat de l’acte institucional va ser el testimoni molt emocionant de l’Alicia Talavero, que va narrar en primera persona com és el dia a dia de la vida d’una persona sordcega.

FECETC_Banner_fira si i millor

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*