Juan M. Monsalve deixa la Direcció General de la Fundació Privada Vallès Oriental després de 28 anys

Rafael Arderiu pren el relleu a partir de l’1 de juliol

juan-m-monsalve-direcció-fvo

Després de 28 anys com a responsable de la Fundació Privada Vallès Oriental (FVO), aquest mes de juny Juan M. Monsalve finalitza la seva etapa professional al capdavant de l’entitat. A partir de l’1 de juliol pren el seu relleu Rafael Arderiu com a nou Director de la Fundació.

El setembre de 1991 el Patronat de l’Associació Patronat Comarcal de Pares de Persones amb Disminució Psíquica creada al 1965, actual Fundació Privada Vallès Oriental, li va encarregar a Monsalve que liderés l’ambiciós projecte de professionalitzar la institució, la direcció de les diferents àrees de la institució i la missió d’engegar les noves accions que crearien projectes de futur per a les persones ateses i consolidarien la Fundació com a institució de referència fins al dia d’avui. 

BANER_300X250

Des de l’any 1965, l’expansió de l’Associació transformada en Fundació Privada Vallès Oriental a l’any 1992, ha estat important i ha estat possible gràcies a l’esforç de moltes persones que s’han involucrat en el projecte: l’equip de professionals, pares i mares, educadors i educadores, col·laboradors… la gran família de la Fundació que ha confiat en el projecte de la Fundació. 

Monsalve fa un pas al costat però no deixa la Fundació, ja que seguirà  com un membre més del Patronat, per seguir sumant vers la defensa dels drets de les persones amb discapacitat intel·lectual.

El nou Director de la Fundació, Rafael Arderiu, és llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials, amb àmplia experiència al sector. Ha dedicat la meitat de la seva etapa professional a l’Administració Pública, en tasques sempre relacionades amb el tercer sector, i en concret des del 2014 exercint com a Subdirector General de Gestió de Recursos del Dept. de Treball, Afers Socials i Famílies.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*