Dilluns, 4 març 2024
IniciGENT GRANPatronals i sindicats arriben a un preacord per assolir el primer conveni...

Patronals i sindicats arriben a un preacord per assolir el primer conveni col·lectiu d’atenció a la gent gran a Catalunya

La signatura queda pendent de la ratificació pels respectius òrgans de decisió

conveni col·lectiu atencio gent gran
L’acord vol garantir al viabilitat dels centres de gent gran // Foto: Arxiu

Les organitzacions empresarials Associació Catalana de Recursos Assistencials (ACRA), La Unió Catalana d’Hospitals (La Unió) i el Consorci Associació Patronal Sanitària i Social (CAPSS), per una banda, i les organitzacions sindicals Comissions Obreres (CCOO) i Unió General de Treballadors (UGT), de l’altra, han assolit avui un Preacord pel 1r Conveni col·lectiu d’àmbit autonòmic de Catalunya d’atenció a la gent gran (GERCAT), només pendent de la seva ratificació pels respectius òrgans de decisió. 

Aquest conveni contemplarà millores socials que entraran en vigor un cop es publiqui de forma oficial en el DOGC, i millores econòmiques retroactives a dia 1 de gener de 2021. 

El Preacord assolit avui pot considerar-se històric al tractar-se del 1r Conveni col·lectiu català d’atenció a la gent gran (GERCAT), el qual s’emmarca en un escenari econòmic pel període 2021-2023 de millora tarifària que permetrà incrementar les condicions salarials del col·lectiu professional.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content